Egészséggel kapcsolatos oldalak

Citrus a gombák ellen

A citrusféléből készült termékeink, mint étrend kiegészítők segítenek a szervezetünknek a baktériumok és különböző gombás fertőzések leküzdésében is.

Bővebben...

Vitaminok kedvező árakon

VitaminWellness webáruházunk tökéletesen alkalmas arra, hogy Ön otthonából egyszerűen rendelhessen.

Bővebben...

Antioxidáns webbolt

A megfelelő táplálkozással kerülhetnek szervezetünkbe a különféle antioxidánsok

Bővebben...

Algák hatásai

Honlapunkon házhoz szállítással vásárolhatja meg ezeket a készítményeket.

Bővebben...

Herbária és Biobolt

Ha karcsúságra vágysz, nézd végig a Biokedvenc webáruház fogyasztószer kínálatát teákkal, krémekkel, gélekkel és fogyasztó tablettákkal! Narancsbőr ellen használd az anti-cellulite hatású algás és iszap tartalmú natúrkozmetikumokat, a feszesítő olivás és gyümölcsolajos krémeket!


Bővebben...

Láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozás nem egy misztérium, vagy nem azt jelenti, hogy egy láthatatlan fogorvos végzi a kezelést láthatatlan fogászati eszközökkel. Egyszerűen arról van szó, hogy a készülék amelyet behelyeznek láthatatlan anyagból van, aminek megvan a maga előnye és a hátránya is.

Bővebben...

Moksa Elixír

Egy kiváló készítmény, melyek magyar feltalálói vannak, Dr. Márkus István és Bencze Ilona, akik közösen alkották meg e speciális, magas C-vitamin alapú készítményt.

Bővebben...

Antioxidáns termékek rendelése

A kolloidok hatékonysága a kórokozókkal szemben szinte felülmúlhatatlan. Meggátolják a vírusok, gombák és baktériumok terjedését, szaporodását és gondoskodnak arról is, hogy biztonságos eltávolítsák őket a szervezetből. A kolloidok rendkívüli előnye, hogy kizárólag a kórokozókat pusztítják, de a szervezet számára hasznos baktériumokat támogatják.

Bővebben...

Spirulina

A vizsgálatok, mint a legmagasabb tápanyagtartalommal rendelkező élőlényt emlegetik a spirulina algát, mely a trópusi vizekben őshonos. A Spirulina bolt kínálatában szereplő táplálékkiegészítőt mesterségesen, tiszta vizekben tenyésztett algákból készítik,

Bővebben...

Grapefruitmag

Ha gombás, vírusos vagy bakteriális fertőzéstől szenvedünk, a Grapefruitmag hatásos segítséget nyújt. A vizsgálatok alapján számtalan kórokozó ellen hatékony, több mint 30 gombafaj megölésére képes, pl. a Candida- és az élesztőgomba. A Grapefruitmag kivonat emésztésre gyakorolt pozitív hatásait főleg hasmenés, puffadás, gyomorfekély esetén alkalmazhatjuk, de jelentősen enyhíti a gyomorrák kialakulásának kockázatát is.

Bővebben...

Ovant - Biomax.hu

Ha egy pár több, mint egy éve próbálkozik megtermékenyítéssel és az eredménytelen, akkor érdemes felkeresni egy orvost. A nemi szervi eredetű meddőség ellen pozitív hatással van az Ovant kapszula, melynek  szedése a nőknek ajánlott.

Bővebben...

Bodza

Hogy a bodza ital finom, azt rég tudjuk, de hogy mennyi egészségvédő hatása van, arról sokan mit sem sejtenek. Akár veseproblémákkal, akár immungyengeséggel vagy reumával küzdünk, érdemes segítségül hívni. A bodza átfogó védelmet nyújt méregtelenítő, antioxidáns és immunerősítő képességével.

Bővebben...

Oltóanyaggal a rotavírus ellen

A rotavírust csak a hetvenes évek óta ismeri a tudomány azelőtt az általa okozott tünetekért az influenza vírusok egyikét tették felelőssé. A vírusnak öt faja ismert és ezek közül egyetlen faj okozza a megbetegedések 90%-át.

Bővebben...

Citromos víz

A mindennapi éltünk során sokszor találkozunk olyan gyümölcsökkel, zöldségekkel, melyekről nem is sejtjük, hogy milyen jótékony hatással vannak szervezetünkre. Ilyen például a citrom is, melyben azon kívül, hogy rengeteg C-vitamin található, még számos élettani folyamatra jótékony hatással van.

Bővebben...

További cikkeink...