Egészséggel kapcsolatos oldalak

Mangosztán

A mangosztán gyümölcsital legfontosabb összetevői az antioxidánsok. Ezeknek fontos szerepük van az egészség megtartásában, illetve visszaszerzésében, ha a kórok már kialakultak. Manapság kifejezetten nagy figyelmet kell fordítanunk az oxidatív hatások megakadályozására, mert szervezetünk állandó veszélyben van.

Bővebben...

Vörösrákolaj kapszula

A krillolaj omega-3 zsírsavak, foszfolipidek és antioxidánsok találhatók. Mivel egyszerűen felszívódik, a szervezet nagyon jól tudja hasznosítani a szív- és az érrendszer, illetve az agyműködés támogatásához.

Bővebben...

Fogászati implantátumok

A fogfájás egy nagyon rosszindulatú érzés tud lenni és olykor még a gyógyszerek sem használnak. Mi azt javasoljuk, hogy amíg még kicsi a gond, addig forduljon szakemberhez. A minőségi, szakemberhez méltó kezelést mi tudjuk önnek is garantálni. Ebben segítséget nyújtanak számunkra a korszerű gépek is, amelyek tovább növelik munkánk értékét. Nem mellesleg tudunk altatásos fogászati beavatkozást is végezni, méghozzá kéttípusú beavatkozás által. Erről további információt az oldalunkon talál.

Bővebben...

Tiszta propolisz

A propolisz a kórokozók ellen immunerősítő, valamint vírus-, baktérium- és gombaölő hatóanyagaival lép fel. Fogyasztásával legyőzhetjük a fertőzéseket és csökkenthetjük a betegségek esélyét már gyermekkorban is. A propolisz csepp kitűnő gyulladáscsökkentő.

Bővebben...

Vasorrú bába

Egyre többen érzik azt, hogy életünk nem csak a megfogható dolgokról szól. Nem minden van úgy, ahogy mi látjuk, vagy ahogy halljuk. Életünket folyamatosan érik érdekes ingerek, mondhatni azt, hogy a sors keze irányítja életünk. Aki szeretne kicsit jobban elmélyülni a misztika, folklór, rejtett jelenségek világában, esetleg álomfejtéssel kapcsolatos szimbólum-rendszerekről olvasna, annak érdemes szétnéznie honlapunkon is. Talán így sok érdekes kérdés is választ kap, ha eddig nem is volt rá lehetőség.

Bővebben...

Bio Noni juice

A noni juice a trópusi gyümölcs kivonata, mely a szervezet számára fontos összetevőket tartalmaz, ugyanakkor egyéb értékes hatóanyagok termelődését is elősegíti a szervezetben. A kutatások szerint fokozza a boldogsághormon és a kortizol mennyiségét is.

Bővebben...

Fogvesztés álomban

Tudni szeretné, hogy minek következtében lép fel a viszketés? Akkor olvassa cikkünket. Mivel elég sokszor érezzük ezt a kellemetlen érzést, nem csoda, hogy bizonyos babonák is kapcsolódnak hozzá. Írásunkból azt is megtudhatja, hogy mire számíthat a jövőben, attól függően, hogy hol viszket. Tegye próbára a dolgot, hisz nincs veszteni valója. A cikk rendkívül részletes, minden apró dolog benne van. Ha többet szeretne erről megtudni, akkor látogasson el honlapunkra.

Bővebben...

Gyógyíthatatlan betegség

Ha szeretnél megszabadulni gyógyíthatatlan betegségedtől, akkor felejtsd el az orvostudományt. Ők nem képesek meggyógyítani, csak kezelni tudnak. Fordulj hozzánk, hogy a gyógyulás valóban megtörténjen. Minden fejben dől el, és az eredményesség érdekében egy energiagyógyász is közrejátszik. A negatív energiák elvonása, az aura tisztítása, mind olyan dolog, ami szükséges és nélkülözhetetlen. Ha többet szeretnél megtudni, mielőtt döntenél, akkor látogass el honlapunkra.

Bővebben...

Mellplasztika

Sajnos az életbe jöhet olyan helyzet, hogy plasztikai sebész kése alá kell feküdni. Ilyen lehet például egy égési sérülés helyrehozása. A plasztikai sebészek azonban nem csak gyógyászati céllal dolgoznak, hanem egyre több szépészeti beavatkozást is végeznek. Ilyen például a mellnagyobbító műtét.

Bővebben...

A vastagbél tisztító Colon Cleanse

A szennyezett levegő, mozgásszegény, stressze életmód, a tartósítószerek fogyasztása a salakanyagok lerakódását eredményezik a vastagbélben. Egy átlagos felnőttnél ennek súlya elérheti a 12 kg-ot is, mely rothadásakor toxikus anyagokat bocsát ki, mely a véráramba kerül és különböző betegségek okozója lehet. Évente legalább kétszer érdemes béltisztító kúrát tartani, mely során egészségesebbek leszünk, lapos hasat eredményez és a hasznos tápanyagok könnyebben felszívódnak.

Bővebben...

Bio fekete áfonya

A fekete áfonya hatásait az elmúlt évtizedekben kezdték alaposabban vizsgálni. Azt már régóta tudjuk, hogy jót tesz magas vérnyomás és látásproblémák ellen, de számos gyógyhatására csak a közelmúltban derült fény. Az áfonyalé fogyasztását minden életkorban csak ajánlani lehet.

Bővebben...

Idegrendszeri panaszokra étrendkiegészítők

A természetes hatóanyagokkal szinte bármilyen betegség kezelése lehetséges. Az anyagcsere zavaroktól kezdve a gyulladásokon át egészen az izomsorvadásig felhasználhatjuk a gyógynövények és más természetes anyagok (pl. méhpempő, virágpor) tulajdonságait a tünetek enyhítéséhez, a gyógyulás elősegítéséhez.

Bővebben...

Őssejt kapszulák a hatékony őssejtterápiához

Az őssejtek olyan sejtek, amelyek életük végéig megőrzik osztódási képességüket, s még bármilyen, vagy legalábbis számos sejttípus kialakulhat belőlük. Az őssejtterápiát illetően egy forradalmian új, és hatékony őssejt kapszulát fejlesztettek ki tudósok.

Bővebben...

Shea

Sokan nem is sejtik milyen gyógyító erővel bírnak a természetes anyagok. Maximum hallomásból értesültek például a shea kiemelten pozitív erejéről. Ha érdekli bővebben, hogy mire is képesek a különböző bio alapanyagok, akkor látogassa meg oldalunkat!

Bővebben...

További cikkeink...