Szállás

Maldív-szigetek utazás

A Maldív-szigetek egy köztársaság az Indiai-óceán szívében. Évente több tízezer turista megfordul egy Maldív-szigeteki utazás alkalmával. Ez a nyaralás a prémium kategóriába sorolható, így ha jó időpontban utazunk, akkor még világszerte ismert emberekkel is találkozhatunk. A Maldív-szigetek híres gyönyörű fehér homokos tengerpartjáról, illetve gyönyörű pálmafáiról, amelyek alatt tökéletesen ki tudjuk pihenni mindennapos fáradalmainkat.

Bővebben...

Kuba, te csodás!

Különleges, szinte semmihez sem hasonlíthatóan egyedi világ Kuba, utánozhatatlan életérzést ad, tipikusan az a hely, amelyre azt mondják, életünkben legalább egyszer látni kell. Kuba fővárosa a Budapesthez hasonlóan nagyjából kétmillió lakosú Havanna, az ország egyébként nagyobb, mint a mienk és többen is lakják. Mivel meglehetősen hosszúkás, egészen nagyok is lehetnek a távolságok, ugyanakkor, ha okosan szervezzük a pihenést, nem az utazással telik majd el az idő. Aki eljut Kubába, az garantáltan különleges élményekkel tér haza. A turisták olyan dolgokkal, szokásokkal, jelenségekkel találkozhatnak, amelyek biztosan érzelmeket váltanak ki belőlük. Életöröm és nyomor, kulturális értékek és recsegő-ropogó gazdaság: a kettősség megfér egymás mellett, mert a kubaiak pozitív szemlélete minden bajon átsegíti őket.

Bővebben...

Szállás Olaszországban

Kétezer ötszáz éves az umbriai város, Orvieto, mely, köszönhetően magaslati fekvésének, a középkor óta eltelt évszázadokban mintha érintetlen maradt volna. Időközben a közlekedés is korlátok közé szorult, így c síkságról a városba kötélpályán juthatunk fel. Messziről látható a dóm, mely oszlop-és mozaikdíszítésű frontjával párját ritkítja. Olaszország nyaralás szempontjából a legjobb választás. A 24000 lakosú Jesolo a velencei tengerparton, az Adriai-tenger partján helyezkedik el Lido di Jesolo - itt a tengerpart szerelmesei szuper napokat tölthetnek, minden adott a remek szórakozáshoz!

Bővebben...

Hajdúszoboszló apartman őszi üdüléshez

Hajdúszoboszló városa ősszel is gyönyörű és ha már a nap se kegyes hozzánk, azért érdemes a környéken sétálgatni, mert Hajdúszoboszló az ősz beálltával is csodálatos!

Bővebben...

Apartman Zamárdiban

Sokaknak nem adatik meg, hogy saját nyaralót vegyenek a Balaton partján. Viszont nekik sem kell lemondaniuk a magyar tengerről. Olyan ajánlattal állunk elő, melynek nem lehet ellentmondani. Most rendkívül kedvező áron bérelhet apartmant.

Bővebben...

Wellness szálloda

Noszvaj nevezetű településen található egy remek, jó állapotban levő, igényes wellness szálloda, ahova minden évben ellátogatunk a családdal! Én nyugodt szívvel merem őket ajánlani!

Bővebben...

Családbarát szálloda

Ezekben a szép, nyárvégi napokban is biztosan sokan pihenik ki fáradalmaikat olyan szállodákban, melyekről elmondható, hogy családbarát hotelek!

Bővebben...

Kiváló Bükfürdő wellness hétvége

Pihenés, kikapcsolódás, wellness... Talán ezekkel a szavakkal lehetne leginkább jellemezni Bükfürdőt, mely sok turista kedvence egész évben!

Bővebben...

Thermal Hotel Superior

Utazzon el, majd térjen haza élményekkel meggazdagodva a Thermal Hotel Superiorból, mely Mosonmagyaróváron található!

Bővebben...

Hotel Budapesten

Szereti Ön is a csillogást, villogást és a luxust? Mert ha igen, akkor itt, ebben a hotelben a helye, ha Budapestre érkezik!Itt a kényelem garantált!

Bővebben...

Dorina, a wellness élménye

Kikapcsolódás Siófokon! Használja ki szabad idejét és jöjjön el Apartmanunkba, ahol tökéletesen regenerálódhat. Minden, amit csak el tud képzelni a kényeztetésről.

Bővebben...

Szálláskeresés Magyarország több száz településén

Önnek is állandó problémát okoz a szálláskeresés? Sose találja a megfelelő szálláshelyet, ami megfelelő az igényeinek? Látogasson el szálláskereső honlapunkra, ahol mindössze 1-2 kattintásból eljut egy szálláshely adatlapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a szállásfoglaláshoz!

Bővebben...

Csodaszép apartman Mezőkövesden

Ha Mezőkövesden jár és szeretne megpihenni pár napra egy csodaszép apartmanban, akkor ajánlom a figyelmébe a Kisfa Apartmant, ami 4 különálló apartmannal várja az idelátogatókat! Mindegyik apartman külön bejáratú, tv-vel, fürdővel, teljesen felszerelt konyhával áll a kedves vendégek rendelkezésére!

Bővebben...