Fogászati implantátumok

A fogfájás egy nagyon rosszindulatú érzés tud lenni és olykor még a gyógyszerek sem használnak. Mi azt javasoljuk, hogy amíg még kicsi a gond, addig forduljon szakemberhez. A minőségi, szakemberhez méltó kezelést mi tudjuk önnek is garantálni. Ebben segítséget nyújtanak számunkra a korszerű gépek is, amelyek tovább növelik munkánk értékét. Nem mellesleg tudunk altatásos fogászati beavatkozást is végezni, méghozzá kéttípusú beavatkozás által. Erről további információt az oldalunkon talál.

Bővebben...

Hajdúszoboszló apartman őszi üdüléshez

Hajdúszoboszló városa ősszel is gyönyörű és ha már a nap se kegyes hozzánk, azért érdemes a környéken sétálgatni, mert Hajdúszoboszló az ősz beálltával is csodálatos!

Bővebben...

Tiszta propolisz

A propolisz a kórokozók ellen immunerősítő, valamint vírus-, baktérium- és gombaölő hatóanyagaival lép fel. Fogyasztásával legyőzhetjük a fertőzéseket és csökkenthetjük a betegségek esélyét már gyermekkorban is. A propolisz csepp kitűnő gyulladáscsökkentő.

Bővebben...

Ingyenes bankszámlák az AXA-tól

A legtöbb embernek minden forint számít, épp ezért nem mindegy, mennyi pénzt kell elkölteni ilyen vagy olyan szolgáltatásokra. Zene a fülnek, hogy az AXA Bankban az OKÉ bankszámlacsomagokat semmiféle számlavezetési díj nem terheli, ha adott feltételek mellett nyitja meg és használja őket. Az OKÉ bankszámlát nevezik ingyenes bankszámlának vagy 0 forintos bankszámlának is, mivel online nyitással költségmentes: azaz nincs számlanyitási díj és a Bank által meghirdetett feltétel teljesítésével a számlavezetés is ingyenes. Az AXA Bank új külsőbe öltözött felületén, a www.axabank.hu/oke oldalon könnyedén áttekinthető leírás segít abban, hogy akár néhány perc alatt online bankszámlát nyisson. Ezt a nap 24 órájában bármikor megteheti, anélkül, hogy egyetlen lépést mozdulna, vagy várakoznia kellene valamelyik bankfiókban.

Bővebben...

Vasorrú bába

Egyre többen érzik azt, hogy életünk nem csak a megfogható dolgokról szól. Nem minden van úgy, ahogy mi látjuk, vagy ahogy halljuk. Életünket folyamatosan érik érdekes ingerek, mondhatni azt, hogy a sors keze irányítja életünk. Aki szeretne kicsit jobban elmélyülni a misztika, folklór, rejtett jelenségek világában, esetleg álomfejtéssel kapcsolatos szimbólum-rendszerekről olvasna, annak érdemes szétnéznie honlapunkon is. Talán így sok érdekes kérdés is választ kap, ha eddig nem is volt rá lehetőség.

Bővebben...

Bio Noni juice

A noni juice a trópusi gyümölcs kivonata, mely a szervezet számára fontos összetevőket tartalmaz, ugyanakkor egyéb értékes hatóanyagok termelődését is elősegíti a szervezetben. A kutatások szerint fokozza a boldogsághormon és a kortizol mennyiségét is.

Bővebben...

UIC-EUR raklap újrahasznosítása a környezetvédelem jegyében

Raklapok egymás hegyén-hátán. Egy laikus csak ezt látja. De vajon tudja-e, hogy milyen fontos szerepet is töltenek be ezek a rakomány szempontjából? Hogy mennyire számít a teherbíró képesség, az alapanyag, a szabályos megmunkálás, a minőség, a szabványnak való megfelelőség? Ezek mind fontos alappillérei egy raklapnak, melynek több mint egy tonna árut kell tartania. Talán ugyanolyannak tűnnek, valójában mégis különböznek. A piacon több típusú raklap is elérhető, a legelterjedtebb a nagy teherbírású UIC-EUR raklap.

Az UIC-EUR raklap egy nagyon jól terhelhető, 1300 kg-ot is bíró, 800x1200-as méretű, rakodásra és mozgatásra is alkalmas lap, mely tömör fából készül. Az UIC-EUR raklap az egyutas raklapokkal szemben strapabíróbb, masszívabb, többszöri felhasználásra rendeltetett. Felhasználhatóságuk ugyanakkor mégis véges, az árumozgatások során egy idő után ezek is elhasználódnak. Azonban ezzel még nem ért véget pályafutásuk, hiszen lehetőség nyílik a raklapok újrahasznosítására.

Bővebben...

Riasztó szerelés Szabolcsban

Hosszabb időre el szeretne utazni? Nem csak a szomszédjára szeretné rábízni háza és vagyona őrzését? Mi megteremtjük otthona nyugalmát és védelmét. A vagyonvédelem Nyíregyháza és térsége területén cégünknél a Vagyonsystem Kft.-nél képviseli a lehető legmagasabb színvonalat ráadásul mindenki számára elérhető áron. Most pedig ingyenes helyszíni felmérést is vállalunk. Forduljon hozzánk bizalommal.

Bővebben...

Segway rental

Szeretnél kicsit lazulni, egy kicsit járni Budapest utcáit, körülnézni olyan helyeken ahol még nem nagyon jártál? Akkor csak látogass meg minket és vegyél részt te is egy általunk rendezett túrán, aminek keretén belül egy fantasztikus kis járgánnyal vezetünk körbe. A segway túrák Budapesten valósulnak meg, gyere, látogass meg minket oldalunkon, és válaszd ki az általad legjobban tetsző útvonalat. További információkat a túrákról megtudhatsz innen az oldalunkról.

Bővebben...

Kipufogó webshop

A kellemes túrák és hosszú utazások után kedvenc motorja alkatrészei cserére szorulhatnak. Az általános karbantartáshoz szükséges tartozékoktól a nagyobb alkatrészekig szinte mindent megtalálhat webáruházunkban. Keresse a legjobb minőségű robogó alkatrészeket a lehető legkedvezőbb áron. Ha már gondoskodott a motorja biztonságáról, akkor a különböző díszítő elemeket is beszerezheti nálunk, melyekkel egyedivé teheti motorját. Guruljon velünk.

Bővebben...