Álláskeresés

 

Különleges, állandóan változó piac az álláshirdetések piaca, egymást váltják az első ránézésre jobbnál jobb állásajánlatok. Mégis, sokan akár hónapok óta küzdenek azzal, hogy a temérdek budapesti állás közül nem találnak egyet sem, és ez még csak nem is az ő hibájuk. Hiába lehetne Dunát rekeszteni az álláshirdetésekkel, az álláskeresés Budapesten és az ország többi pontján sem könnyű. Ezért is nagy segítség, ha olyan cég segíti az álláskeresést, mint a Humánia HRS Group.

 

 

Bővebben...

Miért jó a diákmunka?

 

Süt a nap, a kemény tanév után minden porcikánk a pihenésre vágyik. Ugyan, akkor mégis miért vállaljunk diákmunkát? Nos, éppen azért, hogy a kevés munkával sok pénzt kereshessünk meg, és a keresetből maximálisan kiélvezhessük a nyár nyújtotta lehetőségeket. Szerencsére manapság tényleg nem sokat kell dolgozni azért, hogy összegyűjtsük a nyári bulikra, nyaralásokra, strandolásokra való költőpénzt. Erre pedig a diákmeló adja a legkönnyebb lehetőséget. Szerte az országban iskolaszövetkezetek működnek, amelynek az a feladata, hogy összekösse a munkaerőt kereső cégeket a diákmunkára vágyó fiatokkal. Az egyik legnépszerűbb diákszövetkezet a Fürge Diák, amely hosszú évek tapasztalatával és kiterjedt kapcsolatrendszerével terelgeti a diákokat. A Fürge Diák sok helyen működtet irodát, így aztán könnyű eljutni hozzájuk. Néhány dokumentumot kell magaddal vinni a regisztrációhoz, és máris kutathatsz a jobbnál jobb diákmunkák között.

 

Bővebben...

A fájdalomról

Miért fáj a nyakam? Miért fáj a hátam? Miért kínoz derékfájás? Számtalan apró vagy nagyobb baj keserítheti meg az életünket, s olykor már nincs idő arra, hogy az izomfájdalom, az ízületi fájdalom, a nyaki fájdalom, a térdfájás vagy a vállfájás okait kutassuk, hanem mindent megteszünk azért, hogy enyhüljön a kín. A szájon át szedhető gyulladás- és fájdalomcsillapító gyógyszerek mellett léteznek külsőleg alkalmazható készítmények, melyek szintén jól csillapíthatják a fájdalmakat. Hasznosak lehetnek a fájdalomcsillapító gélek és krémek, sokan azonban a tapaszokra esküsznek. Japán tapaszként is ismerik a gyógyszeres tapaszokat, amelyek a fájó testrészre felhelyezve (legyen az váll, hát, derék, csípő, térd vagy boka) fejtik ki a hatásukat.

Bővebben...

Melyik a legjobb fogászat?

Amikor fáj a fogunk, a lehető leggyorsabb megoldást kell megtalálni a probléma orvoslására, legyen szó egyszerű fogtömésről, vagy fogpótlásról, fogimplantátum behelyezéséről. A Dr. Toldi Implantologia fogászati és szájsebészeti szakrendelő Óbudán felkészültségben a tradíciót, a komoly szaktudást, felszereltségben pedig a 21. századi minőséget egyesíti. A fog implantátum beültetése a körülményekhez képest fájdalommentesen történik, és nem kell attól tartani, hogy a fogbeültetés maradandó problémákkal jár. Éppen ellenkezőleg: a 3. kerületben a  Dr.Toldi Implantologián behelyezett fogimplantatum a lehető legtartósabb megoldás a fogpótlásra.

 

Bővebben...

Minden háztartási termék egy helyen

Lassan ott tartunk, hogy az emberek legnagyobb kincse az idő. Olyan kincs, ami nincs. A mindennapok feladatözönében hajlamosak vagyunk elveszni, így úgy egyszerűsítjük a teendőinket, ahogyan csak lehet. Ha nem muszáj, a vásárlás miatt már nem ruccanunk ki otthonról: miért is tennénk, amikor a lakásban vagy a munkahelyen pillanatok alatt megrendelhetjük az e-book olvasót, a notebookot, a mosógépet, vagy a mosogatógépet, a digitális képkeretet, a nescafe dolce gusto kávéfőzőt, az autós kamerát vagy a sport kamerát és még sorolhatnánk.

Bővebben...

Zuglói fogászat - Uniklinik

Vélhetően mindenki el tud képzelni magának kellemesebb elfoglaltságot is, mint hogy fogászati kezelésen vegyen részt. Ugyanakkor a gondosan ápolt szájüreg nem csupán esztétikai kérdés, egészséges fogak nélkül nem teljes az élet. Ráadásul ma már számos olyan magánfogászat létezik, amely a kényelmes és színvonalas ellátással szinte kellemes élménnyé teszi a fogászati vizsgálatot. Közülük is kiemelkedik az Uniklinik Zuglói Fogászat, amely 1997 óta működik. A professzionális, fájdalommentes fogászaton bármilyen fogászati kezelést elvégeznek, de a legmodernebb eszközökkel felszerelt, high-tech műtő a komolyabb szájsebészeti beavatkozások elvégzésére is alkalmas.

Bővebben...

Műszaki cikkek széles választéka az XLO-n

Szinte nincs olyan műszaki cikk, amelyet ne kapna meg az XLO-nál – bár első hallásra túlzónak is tetszhet a kijelentés, a webáruházban alig akadt termék, amelyet ne vehetne meg a vásárló. A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány eszközt, amit a www.xlo.hu honlapon beszerezhet. Ha powerbank, mosogatógép, mosógép, ebook, okos ruha, bluetooth sapka, bluetooth hangszóró, sport kamera, bluetooth kesztyű, e-book olvasó kell, bátran rendelhet a honlapról. Az XLO célja, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálják a lehető legkedvezőbb áron, hogy a vásárlók abszolút elégedetten távozhassanak a pénztártól.

Bővebben...

Raklapok tulajdonságai, fajtái

Ha raklapról beszélünk, szinte garantált, hogy a többség az EUR raklapra (vagy más néven eu raklap, euro raklap, MÁV raklap) gondol. Nem véletlen, hogy a világos vagy szürke fa alkalmatosságokkal azonosítják a raklapokat: egységes mérete miatt az eur raklap terjedt el a logisztikában, s bár az eur raklap ára valamivel magasabb, mint a társaké, a minőséget mindenki megfizeti.

Bővebben...

Diákszövetkezet Budapesten - Diákmunkák

Önállóságra és pénzre vágysz? Nem kell megvárnod, amíg felnőtt leszel, már diákként is megteremtheted a függetlenségedet, ha diákmunkát vállalsz. Egyre több középiskolás és főiskolás vagy egyetemista dönt úgy, hogy már a tanulmányai mellett diákmunkát végez. Az okok általában prózaiak: kevés a zsebpénz, vagy a különböző ösztöndíjakat szeretnék kiegészíteni a fiatalok a pluszkeresettel. A diák szövetkezeteknek köszönhetően ma már számos diákmeló közül választhatnak az érdeklődő diákok. Akár a hét közben is dolgozhatnak, de persze vállalhatnak hétvégi diákmunkát is. Bármelyik napon is dolgozik a diák, a meki diákmunka, a mozi diákmunka vagy éppen a hostess diákmunka egyaránt elérhető.

Bővebben...

Különleges raklap típusok

Manapság, ha raklapokról beszélünk, mindenkinek a fából készült, jellegzetes, világos vagy szürke színű raklapok jutnak az eszébe. Nem véletlenül, hiszen a raklapgyártást, illetve a raklapkereskedelmet is dominálják a faraklapok. Létezik azonban egy másik típus, amely idővel akár ugyancsak elterjedtté válhat. A tengeri hajózásban amerikai, műanyag raklapokat használnak, és a kontinens egyre több logisztikai bázisán válnak használatossá ezek az eszközök. A fa raklapok olcsóságuk miatt népszerűek, ám hosszú távon a műanyag raklapok is népszerűvé válhatnak, mert döntő szempont lesz a kis tömeg, a hosszú élettartam, a könnyű tisztíthatóság és fertőtlenítés, valamint a reciklálhatóság.

Bővebben...