Kiadó iroda

Cége profitáló működésének érdekében egy kiadó iroda jó ötletnek tűnhet. Hogy miért ne kapjon egy apróhirdetésen? Azért mert sok esetben a hirdetés feladójának csak pluszban van az ingatlan, ezért inkább bérbe adja, vagy túl ad rajta. Cégünknél ez másképp van. Mi ebből élünk. Folyamatosan karbantartjuk ingatlanjainkat, saját csapatunk is van erre a célra. Szerte az országban van érdekeltségünk. Ha irodát szeretne, akkor nyugodt szívvel forduljon hozzánk.

Bővebben...

Gyógyíthatatlan betegség

Ha szeretnél megszabadulni gyógyíthatatlan betegségedtől, akkor felejtsd el az orvostudományt. Ők nem képesek meggyógyítani, csak kezelni tudnak. Fordulj hozzánk, hogy a gyógyulás valóban megtörténjen. Minden fejben dől el, és az eredményesség érdekében egy energiagyógyász is közrejátszik. A negatív energiák elvonása, az aura tisztítása, mind olyan dolog, ami szükséges és nélkülözhetetlen. Ha többet szeretnél megtudni, mielőtt döntenél, akkor látogass el honlapunkra.

Bővebben...

Rozsdamentes edények és egyéb konyhai eszközök webáruháza

Cégünk az Attase teljes megoldást kínál gasztronómia területén hotelek, éttermek, pubok és egyéb nagykonyhák számára. Eme törekvésünk lépéseként hoztuk létre webáruházunkat, ahol egységesített terméklisták segítségével könnyedén tud vásárolni az, aki konyhája számára rozsdamentes edényeket illetve konyhai eszközöket szeretne vásárolni

Bővebben...

Ütős filmtrailer A csodálatos Pókember 2

Nincs is annál jobb, mint hogy az ember egy nagy adag popcorn kíséretében elmenjen moziba és a legnagyszerűbb és leglenyűgözőbb filmeket nézze végig! Nálunk mindenki kap egy kis ízelítőt!

Bővebben...

Járulékkedvezmény kiskeresetűek számára

Ön is kis keresettel rendelkezik, így véleménye szerint járulékkedvezményre jogosult? Tudjon meg még többet weblapunk segítségével!

Bővebben...

Pályázatírás - Milyen a jó pályázatíró?

A sztereotípiák ellenére manapság egyre elismertebb munkát végeznek a pályázatírók. Sokan hajlamosak úgy tekinteni rájuk, mint a pénzszerzés folyamatába ékelődött idegen testre, azonban aki valaha is komolyan próbálkozott hazai vagy EU-s pályázat összeállításával, pontosan tudja, nem véletlenül külön szakma ez. A pályázatírás nem arról szól, hogy kitöltünk néhány dokumentumot, hozzádobunk pár igazoló papírt, aztán mehet is a döntéshozók elé. Kimondottan bonyolult, ráadásul nagyon bürokratikus tevékenység, amelyhez nagyon ajánlott szakember segítségét igénybe venni.

Bővebben...

Hogyan találjak bérelhető irodát Pesten?

Mára már sokan megszoktuk, hogy az interneten keresztül mindent pillanatok alatt elérünk, megtalálunk. Ha ez mégsem így történik, türelmetlenekké válunk. Pedig van olyan, amihez idő kell, még akkor is, ha szélsebes a világháló. Adott cég vagy vállalkozás új irodájának megtalálása nem egyik pillanatról a másikra történik. Mire minden lehetőséget, igényt, költséget, körülményt mérlegelnek a vezetők, bizony sok víz lefolyik a Dunán. Azért a folyamat túl hosszúra nyúlása megakadályozható, ha a www.irodakiadopesten.hu oldalt használják mankónak.

Bővebben...

Horoszkóp

Szinte mindannyiunk kíváncsi arra, hogy vajon mit tartogathat a jövő. Éppen ezért külön iparág foglalkozik a jövőkutatással, azonban vigyázni kell, hiszen sokan kihasználják az emberek hiszékenységét. Talán a legelfogadottabb a horoszkóp, mint esetleges útmutató a jövőhöz.

Bővebben...

Labdarúgó világbajnokság

Júniustól mindenki számára elérhetővé fognak válni a foci vb eredmények, oldalunkon keresztül. Már most ráhangolódtunk a Brazíliában megrendezésre kerülő 2014-es VB-re és izgalmas híreket ismertettünk meg olvasóinkkal, rajongóinkkal. A focit világszerte több, mint 200 országban játsszák és mintegy 250 millióra tehetők a focit követők száma. Aki nem lehet ott a helyszínen, vagy nincs lehetősége megnézni a meccsekről készült adásokat, annak mindenképp érdemes oldalunkon keresgélnie új információkért.

Bővebben...

Egyutas és UIC-EUR eladó raklapok

Napjainkban a raktározási életben a raklapok két jelentősebb típusát ismeri. Az UIC-EUR a legelterjedtebb szabvány, amelyet komoly előírásoknak megfelelve gyártanak. Szerepel rajta az elnevezés és hitelesítő fémkapocs, a középső lábon pedig gyártási kód is. A nagyjából 25 kilogrammos darabokra általában 1200-1300 kg árut pakolnak fel. Ugyancsak elterjedt típus az egyutas raklap, amely korábbi negatív tulajdonságait levetkőzte, és strapabíró, akárcsak az UIC-EUR raklap. Valamivel könnyebb, 10-18 kg, és ezért kevesebb áru is fér rá (300-1000 kg között), de kedvező ára miatt keresett. Hogy miért jellemezzük hosszan a raklapokat? Nos, mert a raktározási élet nem működne nélkülük, ezért érdemes ismerni az egyszerű, de nagyszerű használati tárgyakat.

Bővebben...