Műszaki szolgáltatások

Minden háztartási termék egy helyen

Lassan ott tartunk, hogy az emberek legnagyobb kincse az idő. Olyan kincs, ami nincs. A mindennapok feladatözönében hajlamosak vagyunk elveszni, így úgy egyszerűsítjük a teendőinket, ahogyan csak lehet. Ha nem muszáj, a vásárlás miatt már nem ruccanunk ki otthonról: miért is tennénk, amikor a lakásban vagy a munkahelyen pillanatok alatt megrendelhetjük az e-book olvasót, a notebookot, a mosógépet, vagy a mosogatógépet, a digitális képkeretet, a nescafe dolce gusto kávéfőzőt, az autós kamerát vagy a sport kamerát és még sorolhatnánk.

Bővebben...

Műszaki cikkek széles választéka az XLO-n

Szinte nincs olyan műszaki cikk, amelyet ne kapna meg az XLO-nál – bár első hallásra túlzónak is tetszhet a kijelentés, a webáruházban alig akadt termék, amelyet ne vehetne meg a vásárló. A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány eszközt, amit a www.xlo.hu honlapon beszerezhet. Ha powerbank, mosogatógép, mosógép, ebook, okos ruha, bluetooth sapka, bluetooth hangszóró, sport kamera, bluetooth kesztyű, e-book olvasó kell, bátran rendelhet a honlapról. Az XLO célja, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálják a lehető legkedvezőbb áron, hogy a vásárlók abszolút elégedetten távozhassanak a pénztártól.

Bővebben...

Tíz tipp az Aqua Electromaxhoz

Akármilyen számítástechnikai eszközre, kiegészítőre, gépre van szüksége, egyszerűen vétek volna kihagyni az Aqua Electromax ajánlatait. A számítástechnikai boltok egyik legjobbja naponta új laptop akciókkal, különböző ajánlatokkal jelentkezik, ráadásul – például laptopokról – rendszeresen teszteket, alapos leírásokat közöl. Kedvcsinálónak összegyűjtöttünk tíz eszközt, amire érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Bővebben...

Gyors domain regisztráció

Ahhoz, hogy egy webáruház jól működjön elengedhetetlen, hogy jó internetes tárhelye legyen. Ebben nyújt segítséget cégünk, hisz nemcsak ezt adjuk, hanem számos hasznos szolgáltatást is biztosítunk. Ilyen például az, hogy csomagtól és megegyezéstől függően akár több domain tulajdonosa is lehet. A hatékonyság érdekében akár több önálló e-mail fiókra is szert tehet, bármikor megnézheti a látogatottsági statisztikát, illetve a cPanel segít a könnyű kezelésben.

Bővebben...

Mi a virtuális router?

Mindennapjainkban gyakran találkozunk routerekkel, vélhetően már az otthoni vezetékes internetkapcsolatot is ez szórja szét a lakásban. Ezeknek az egyre modernebb és gyorsabb elérést lehetővé tevő fizikai eszközöknek az a feladata, hogy a különböző (otthoni, irodai) internet hálózatokat összekapcsolja, és irányítsa az azok közötti adatforgalmat. Hasonló szerepet tölt be a nagyvállalatok életében is a virtuális router is. Ez egy bérelhető alkalmazás, amelynek legfontosabb feladata, hogy biztonságosan szétválassza a nyilvános és belső internet hálózatot. Ezzel együtt kezeli az egységes tűzfal szabályokat, továbbá titkosított virtuális magánhálózatot biztosít a távoli felhasználóknak.

Bővebben...

Használt Nikon

Bizony ha nem tartjuk naprakészen tudásunkat, akkor könnyedén eltévedhetünk a digitális fényképezőgépek egyre táguló világában. Éppen emiatt hoztuk létre oldalunkat, hogy segítséget nyújtsunk mind az amatőr, mind pedig a profi fotósok számára. Rengeteg hasznos infót talál a Nikon gépekről.

Bővebben...

Rendelj laptopot az AQUA webshopjából

A kiszámíthatatlan gazdasági környezetben más országokhoz képest jóval nehezebben nyert teret az online rendelés, mivel az emberek sokkal kevésbé bíztak meg a rendszerben. Pedig kétségtelenül sok előny szól mellette, ami ma számos területen, így a számítástechnikai boltok között is népszerűvé tette a konstrukciót. Bárhol lakjunk az országban, biztosan egyszerűbb leülni az asztali számítógép elé, és pár kattintással átnézni a kínálatot, mint elutazni az adott üzletbe, akár feleslegesen, és saját szemükkel látni a termékeket. A piac szereplői tudják, mire vagyunk kíváncsiak, így minden szükséges adatot megmutatnak, de ha nem elég, lehet más portálokon tájékozódni.

Bővebben...

Hikivision kamera

Amennyiben szeretné biztonságban tudni otthonát, vagy a munkahelyét, úgy bátran ajánljuk figyelmébe webkameráink széles palettáját. Az országban szinte egyedülálló módon kínálunk "szereld magad" kameracsomagokat, melyeket szakember segítsége nélkül is tud telepíteni.

Bővebben...

Iphone javítás

Iphone javításra van most szüksége? Mi segítünk ebben, hisz profik, szakavatottak vagyunk a témán belül!

Bővebben...

Napelem, de melyik?

Magyarországon is kezdenek rájönni az emberek, hogy a globális felmelegedés ellen bizony tenni kell, itt és most, nem pedig megoldást várni. Emellett kisebb dolgok is foglalkoztatnak bennünket, mint pl. a magas villanyszámla.

Bővebben...