Kertépítés - Kerttervezés

Kútfúrás

A szebb jövő kialakításához szükséges az, hogy minél többet tudjunk megspórolni. Ezt csak úgy tehetjük meg, ha bevetjük az innovációs technikákat. Nagyon hasznosak tudnak lenni, minden háztartás számára. Látogasd meg a honlapunkat, ahol részletes információra tehetsz szert, amely a kútfúrással kapcsolatos. Szuper lehetőség ez mindenki számára, bár igaz nem csak egy kútfúró szükséges a kivitelezéséhez és egy kis utána járással is van. Válaszd a mi szolgáltatásunkat még ma!

Bővebben...

Automata öntözés

Sokan negatívan állnak a világhoz, de sosem késő tenni az ellen, hogy jobb legyen. Remek lehetőségek tárulnak elénk, amelyekbe érdemes befektetni, mint például a mezőgazdaság, és ezen belül is a palánták megfelelő termesztése. Ha szeretnél belevágni ebbe, akkor szükségesek más eszközök is, mint például az öntözőrendszer. Látogasd meg az oldalunkat, és itt nagyon jó árban találsz öntözőrendszereket, és válogathatsz közülük. Csak egyszer kell kiadni azt a pénzt, rövid időn belül megtérül a kiadás. Ne habozz tovább, hanem rendeld meg, amint tudod ezt a remek terméket.

Bővebben...

A csúcsminőségű gyepszőnyeg ismérvei

A csúcsminőségi gyepszőnyeg egyetlen elfogadható megoldás, amivel érdemes gondolkodni, ha a gyepszőnyeg fektetését választjuk a füvesítés megoldásának a kertbe. Miért van ez így?

Bővebben...

Milyen termék a kerti szivattyú?

Amennyiben felmerült Önben az a kérdés, hogy milyen termék a kerti szivattyú és eddig még nem kapott kielégítő választ kíváncsisága kielégítésére, a továbbiakban röviden és velősen ezt a misztériumot fogjuk eloszlatni. A kerti szivattyú, nem más, mint egy olyan gépezet, amely mechanikai munka kifejlesztése által, fúrt kutakból vizet szív fel, vízellátás céljából.

Bővebben...

Automata öntözőrendszer szaküzlet

Üzletünk kifejezetten az automata öntözőrendszer alkatrészeire specializálódott szaküzlet, és NEM WEBSHOP! Nálunk az érdeklődők személyesen kereshetik és kaphatják meg a legmegfelelőbbet, vagy a szükségeset. Megnézhetik, megtapogathatják, kipróbálhatják ezeket a termékeket, mielőtt megvásárolnák. Szakértelemmel fogjuk segíteni Önt is ebben!

Bővebben...

Az öntözőrendszerek színes világa

Elmondható, hogy a hazai piacon lévő öntözőrendszerek márkáinak palettája igen színesnek mondható. Jelen vannak az USA-ból származó vezető professzionális márkák, de ugyanakkor nem kis számban vannak jelen a hobby kategóriák is. Azonban jó tudni, hogy a professzionális öntözőrendszerek gyakorta olcsóbbak, mint a hobby márkák termékei. Ez nem a minőség szempontjából van beárazva ugyanis, hanem más szempontok alapján van képezve az ár. Általában az importőr pozicionálása fogja megszabni a termék árát. Ezért nagyon is javaslom, hogy alaposan nézzen körül, amikor automata öntözőrendszert választ a kertjébe.

Bővebben...

Az automata öntözőrendszer szerepe a modern kertépítésben

A tavalyi évben mindösszesen egyetlen épülő kertről hallottam, ahova nem telepítettek automata öntözőrendszert, pedig 400 m2 gyepszőnyeg is bekerült. Ebbe a kertbe két hét múlva újra visszamentek a kollégáim, és a gyepszőnyeg bizonyos részeit felemelve, megküszködve a vakondhálóval leszereltek egy automata öntözőrendszert, mivel a 4-5 órán keresztül működő bólogató öntöző ellenére is erősen hanyatlani kezdett a gyepszőnyeg. Egy hét múlva persze kutya baja sem volt!

Bővebben...

Az automata öntözőrendszer kiválasztása

A megfelelő automata öntözőrendszer kiválasztásában nagy szerepe van a kert méretének és a benne található növények fajtájának. Mielőtt azonban hozzálátnánk a telepítéshez, vagy még inkább megbíznánk ezzel a feladattal egy szakembert, alkotnunk kell egy előzetes elképzelést, hogy mit szeretnénk öntözni, mit nem feltétlenül és mit nem akarjunk, hogy vizet kapjon.

Bővebben...

Kertépítés - Hasznos tippek!

Ebben a cikkben igyekeztem összegyűjteni néhány olyan kertépítési tippeket és tanácsokat - néha teljesen egyértelműek, hiszen nem csak a kertépítés területén igazak -, amelyek megértésével és segítségével könnyebben sikerülhet elérni a végcélt, ami a megálmodott kert megvalósulásának az öröme, és az eredményes kertépítésé.

Bővebben...

Kertépítés és öntözőrendszer

Ha egy profi kertépítő csapatot keres, akkor ne keresgéljen tovább, megtalálta! Az Esőmester a kertépítésben az egyik legjobb, a precíz kerttervezéstől kezdve a kivitelezésig a legjobb minőségű munkát biztosítja megrendelői számára.

Bővebben...

Víztakarékos öntözőrendszer telepítés akciós áron

A kert egyik alapfeltétele a víz! Sajnos ebben a nagy szárazságban mindenkinek problémát okoz a locsolás, hiszen időigényes, ráadásul rettentő nagy számlát lehet összehozni, ha rossz időben locsolunk... Tudta Ön, hogy éjszaka a párolgási veszteség, akár 40-50 %-al is alacsonyabb lehet?

Bővebben...