Hitel

Mikor próbáljuk ki a személyi kölcsön kalkulátort?

A bankok minél jobb ajánlatokkal igyekeznek magukhoz csábítani az ügyfeleket, ez a verseny pedig remélhetőleg jó ajánlatokban mutatkozik meg. A személyi kölcsönök kifejezetten kedveltek, ezért aztán minden banknak van kölcsönajánlata, általában nem is egy. Így viszont ember legyen a talpán, aki képes eldönteni, hogy melyiket válassza. Szerencsére ma már nem muszáj szórólapokról tájékozódni, vagy személyesen, a bankokban érdeklődni arról, hogy milyen személyi hitelek léteznek. A 21. századi igényeknek megfelelően elég körülnézni az interneten ahhoz, hogy képbe kerüljünk. A választás azonban így sem egyszerű, hiszen ha mindent mérlegeltünk, még akkor is nagyon sok kölcsön közül választhatunk. A döntésben tud sokat segíteni a személyi kölcsön kalkulátor.

Bővebben...

Ingyenes bankszámlák az AXA-tól

A legtöbb embernek minden forint számít, épp ezért nem mindegy, mennyi pénzt kell elkölteni ilyen vagy olyan szolgáltatásokra. Zene a fülnek, hogy az AXA Bankban az OKÉ bankszámlacsomagokat semmiféle számlavezetési díj nem terheli, ha adott feltételek mellett nyitja meg és használja őket. Az OKÉ bankszámlát nevezik ingyenes bankszámlának vagy 0 forintos bankszámlának is, mivel online nyitással költségmentes: azaz nincs számlanyitási díj és a Bank által meghirdetett feltétel teljesítésével a számlavezetés is ingyenes. Az AXA Bank új külsőbe öltözött felületén, a www.axabank.hu/oke oldalon könnyedén áttekinthető leírás segít abban, hogy akár néhány perc alatt online bankszámlát nyisson. Ezt a nap 24 órájában bármikor megteheti, anélkül, hogy egyetlen lépést mozdulna, vagy várakoznia kellene valamelyik bankfiókban.

Bővebben...

Lakáshitel felújításra

Otthonunk állapota erősen befolyásolhatja kedélyállapotunkat. Gondoljon csak bele, milyen kedvvel megy haza egy olyan lakásba ahol például penészesek a falak. Érthető, hogy ilyen otthonba senki sem tud jókedvvel élni. Éppen ezért a lakásfelújítás ebben az esetben megoldás lehet!

Bővebben...

Adósságfogyasztás, azaz hitelkiváltás a Citibanknál

Szeretné csökkenteni havi kiadásait, de nem tudja, hol kezdje? Minél előbb megoldást akar találni pénzügyi problémáira vagy egyszerűen csak szeretné anyagilag is biztonságban tudni magát és családját? Képzelje el a lehetőséget, hogy több, magas kamattal rendelkező hitelét lecserélje egyetlen, kedvezőbb kamattal rendelkező hitelre!

Bővebben...

Adósságrendező személyi hitel

Adósságrendező hitelt keres, mellyel végre csökkenhet a törlesztője? A Citibank megalkotta az adósságrendező személyi hitelt, amivel megoldódnak hitel problémái.

Bővebben...

Hitelkártya jóváírás telefonálásai után

Tudta Ön, hogy amennyiben Magyar Telekom számlái csoportos beszedési megbízásai kifizetésére a Telekom-Citibank hitelkártyát használja, akkor ön akár 20%-os pénzvisszatérítésben is részesülhet?

Bővebben...

Lakáshitel igénylés kedvező feltételekkel

Lakáshitelre van szüksége, de nem tudja melyik konstrukciót válassza? Szakképzett kollégánk segít Önnek a döntésben, együtt a legjobb feltételekkel rendelkező lakáshitelt választhatják ki!

Bővebben...