Vállalati bankszámlára van szüksége?

Az okostelefonok világában alapvető elvárás, hogy szinte bármilyen ügyet kényelmesen tudjunk intézni a mobilkészülékkel. Akár még a cégünk pénzügyeit is, és igazán ne legyen probléma az, ha a vállalkozói bankszámlával kapcsolatos teendőnket az okostelefonunkon akarjuk elvégezni. Erre kínál megoldást az AXA Bank a piacon elérhető egyik legolcsóbb vállalkozói bankszámlával.

vállalkozói számlaAz AXA MobilosOKÉ mobilalkalmazás nagy sikert aratott a Bank lakossági ügyfelei körében, így 2014 novemberétől a Bank a vállalkozások számára is elérhetővé teszi az AXA Vállalati Számlához kapcsolódóan. Ennek köszönhetően a vállalkozói számláról már az okostelefon segítségével is indíthat belföldi átutalásokat, és a korábban rögzített átutalási megbízásokat egyetlen gombnyomással, bárhonnan jóváhagyhatja. A céges bankszámlához tartozó mobilalkalmazás havi díja természetesen nulla forint, sok egyéb, a vállalkozói bankszámlához kapcsolódó szolgáltatáshoz hasonlóan.

Kényelmes szolgáltatások az AXA vállalati számlával

És akkor felsorolnánk néhányat az AXA Vállalati Számlához kapcsolódó, az Ön kényelmét biztosító szolgáltatást: ilyen például az ingyenes iBanq2 internetbank szolgáltatás, az elektronikus számlakivonat elérési lehetősége, a KártyaSMS szolgáltatás, az egyenleglekérdező szolgáltatás és a bankkártyához járó beépített utasbiztosítás.

A részletekről tájékozódhat a www.axabank.hu/vallalkozoi-szamla oldalon.