Duguláselhárítás: az Ön és családja egészségéért!

Amikor nem figyelünk oda arra, hogy mi kerül a lefolyóba, mert - valljuk be – egyszerűbb sokszor csak beleönteni a maradékot – természetes, hogy egy idő után eltömítődik a szifon, vagy a lefolyó csöve, és esedékessé válik az azonnali duguláselhárítás.

Ha Ön is éppen így járt, azt javaslom, mielőbb orvosolja a problémát, mert bizony, az ilyen esetekben gyorsan megtelepedhetnek a baktériumok, és ez később penészesedést, vagy rossz levegőt, allergiás megbetegedéseket is magával hozhat.

Természetesen az áruházakban, kereskedelmi hálózatokban kapható vegyszerek is alkalmasak egy-egy kisebb dugulás elhárítására. Azonban ezek is sok esetben olyan kellemetlen kemikáliákat tartalmaznak, melyeknek belélegzésére sokan érzékenyek vagyunk, és bizony az sem mindegy, hogy a használatuk után még jó néhány óráig nem fogjuk tudni használni a mosogatót vagy a mosdót, vagy éppen a WC-t leöblíteni – és ez pedig igen kellemetlen, hacsak éppen nem nyaralás előtt öntjük bele a szert, melytől a megoldást várjuk.

Ennél gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínálok Önnek:

Azonnali duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, már 5000 Ft –tól!