Mit tehetünk a rák ellen?

Nos, ez egy elég kényes téma, ám mindenképpen foglalkozni kell vele.A rákos betegségeknek a megelőzésére az egészséges életmóddal, életvitellel tehetjük a legtöbbet. Természetesen ennek része a táplálkozás is, így érdemes olyan ételeket fogyasztani, melyekben nagy mennyiségben találhatóak olyan anyagok, vitaminok, melyek segítenek a megelőzésben.

 

 

Sajnos sokan nincsenek tisztában vele, de az egyik legnagyobb segítséget a legegyszerűbb C-vitamin nyújtja. Több kutatás szerint a rákos megbetegedések megelőzésében és gyógyításában is fontos szerepet játszhat a C-vitamin, főleg a mellrák, a petefészekrák, méhnyakrák esetében. Ezeket az eredményeket hivatalos kutatások is alátámasztják!

Szerencsénkre a C-vitamin rengeteg zöldségben és gyümölcsben is megtalálható, így nem feltétlen kényszerülünk arra, hogy táplálék kiegészítőket szedjünk. Ám fontos megjegyezni, hogy az emberek többsége a nem megfelelő táplálkozással, kevés mozgással csak saját egészsége alatt vágja a fát. Amennyiben így teszünk, legalább annyira vegyük a fáradtságot, hogy ezt valamilyen táplálék kiegészítővel megpróbáljuk kompenzálni.

Legyen ez a Reverde kapszula, ami 100%-ban BIO összetevőkből áll. 4 fő összetevője pedig a búzacsíra, búzafű, spenót, valamint a C-vitamin.  Weboldalunkon rengeteg hasznos mérési eredményt olvashat, valamint további tanácsokat kaphat termékünkkel kapcsolatban. Látogasson el hozzánk és előzze meg a rákos megbetegedéseket a Reverde kapszulával!