Autó - Motor szolgáltatások

Védjük autónkat kőfelverődés ellen

Nagyon bosszantó, mikor autónk fényezése rajtunk kívül álló okból sérül meg. Ez nemcsak kellemetlen, de az apróbb sérülések, karcolások csökkentik a gépkocsink értékét is, amellett, hogy szépségének is ártanak. Ilyen sérülések a kőfelverődések, mikro karcolások. Ezen sérülések javítása kellemetlen és igen költséges is lehet. Mindezt megelőzhetjük az XPEL karosszériavédő fólia alkalmazásával. A szakszerűen telepített XPEL karosszériavédő fólia pontosan takar és fed, akár az autó egész karosszériáját megvédi az apróbb sérülésektől.

Bővebben...

Minden haszongépjármű egy helyen

Ha haszongépjármű, akkor Delta-Truck – a két fogalom mára összeforrt, hiszen az 1991-ben alapított cég a haszongépjárművek széles palettájával foglalkozik. Újonnan és használtan egyaránt kínál eladó haszongépjárművet, eladó kamiont, eladó kishaszongépjárművet és eladó félpótkocsit. Akinek valamilyen haszongépjárműre van szüksége, előbb vagy utóbb garantáltan eljut a céghez, amely a minőségi szolgáltatásaival hírnevet vívott ki magának a haszongépjárművek piacán. Új vásárolt nyerges vontatóra van szükség? Jó helyen jár, ráadásul, amennyiben igény van rá, a bérlés is megoldott.

Bővebben...

MKB kötelező biztosítás

Kötelező gépjármű felelősségbiztosításra szükség van. A megkötése nem fakultatív, mint a cascóé, ezt a vásárlást követően azonnal el kell intézni (akár használt, akár új a gépjármű). Nyilván mindenki a leginkább költséghatékony, az igényeihez passzoló kgfb-t keresi, és emiatt aztán nem szabad lustának lenni a kutatásban.

Bővebben...

Garanciális, általános javítások és szakszerviz a budapesti motorszervizben!

A budapesti motorszerviz biztonságos megoldást nyújt a motor, robogó, ATV és quad tulajdonosok számára, hogy biztonsággal közlekedhessenek az utakon egész évben.

Bővebben...

Útnyilvántartás és GPS nyomkövetés

Fontos számodra az, hogy a céged jól működjön fennakadások és hazugságok nélkül? Akkor vess be egy nagyon jó szolgáltatást a gps nyomkövetést. Szuper lehetőség lehet ez a számodra, hiszen folyamatosan szemmel követheted majd az alkalmazottaid tényleg a megfelelő úton haladnak és betartják a szabályokat. Egy szállítási cégnél nagyon fontos szempont a precizitás, az idő betartása. Nagyon hasznos megoldás lehet, ha érdekel akkor tekintsd meg mi hamarabb a weblapunkat.

Bővebben...

Nissan szerviz Budapest 2. kerület

Néha történik valamilyen baleset, de néha csak gondolnak egyet az autók és elromlanak. A kocsi az, aki elvisz minket mindenhova, olyan mint egy jó barát. Bízd tehát biztos kezekre a „gyógyítását”, fordulj te is hozzánk. A miénk a legjobb Opel szerviz Budapest 2. kerületében, garantáltan nem fog csalódás érni. Nem csak a gyors és minőségi munkavégzésről van szó, hanem arról is, hogy korrekt árakat kérünk el. Ha többet szeretnél megtudni, akkor lépj fel honlapunkra.

Bővebben...

Robogókba alkatrész

Eddig, ha valaki robogó alkatrészeket akart venni akkor vagy nem találta meg vagy túl drága volt. De webáruházunknak hála többé nincs ilyen! Széles termékkínálattal várjuk ügyfeleinket, nagyon sok minden megvan. Többé nem probléma a robogók megjavítása, hisz tőlünk nagyon könnyen beszerezhetők az alkotóelemek. Nemcsak kiváló minőséggel, de egyben alacsony árakkal is várjuk vásárlóinkat. Bizonyos esetekben pedig a kiszállításért sem kell fizetni.

Bővebben...

Kipufogó webshop

A kellemes túrák és hosszú utazások után kedvenc motorja alkatrészei cserére szorulhatnak. Az általános karbantartáshoz szükséges tartozékoktól a nagyobb alkatrészekig szinte mindent megtalálhat webáruházunkban. Keresse a legjobb minőségű robogó alkatrészeket a lehető legkedvezőbb áron. Ha már gondoskodott a motorja biztonságáról, akkor a különböző díszítő elemeket is beszerezheti nálunk, melyekkel egyedivé teheti motorját. Guruljon velünk.

Bővebben...

Miért előnyös megnézni autókölcsönző honlapunk weboldal térképét?

Ha nincs korlátlan ideje, de mégis egyszerre szeretné látni autókölcsönzőnk teljes kínálatát, akkor kezdje az informálódást a City Rent A Car Autókölcsönző Kft weboldal térképén. Itt a teljes személyautó, mikrobusz, teherautó és hűtős teherautó kínálatunk navigáló, irányító linkjeit megtalálja és .....

Bővebben...

KGFB kalkulátor az MKB Biztosítótól

Az MKB Bank maga a megbízhatóság, és ezt az erényét kamatoztatná a kötelező biztosítás piacon is. Amennyiben közeleg a jelenlegi kgfb biztosításának biztosítási évfordulója vagy most vásárolta meg új, netán használt autóját, érdemes ellátogatnia a www.mkbbdirekt.hu oldalra. A honlapon a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével akár néhány perc alatt kedvező díjú kgfb-t köthet. A kgfb kalkulátor használatához szüksége lesz forgalmi és vezetői engedélyére, illetve amennyiben van, az előző kötelező biztosítás kötvényére.

Bővebben...

Casco kalkulátor és biztosítás kötés

A téli időjárás és a megszokottnál is több baleset miatt különösen érdemes elgondolkodni azon, mi segíthet ki a bajból, amennyiben valami kár éri a személygépkocsit. Viszonylag gyors válasz adható a felmerülő kérdésre: casco biztosítás. Ennek a biztosítási formának a célja, hogy fedezze a saját autónkban keletkező esetleges károkat.

Több típusa van: a teljes körű casco - nevéből fakadóan - a leginkább praktikus megoldás. Nyilvánvalóan többe is kerül, mint speciális társai, azonban tényleg szinte minden kárt fedez.

A téli időjárás és a megszokottnál is több baleset miatt különösen érdemes elgondolkodni azon, mi segíthet ki a bajból, amennyiben valami kár éri a személygépkocsit. Viszonylag gyors válasz adható a felmerülő kérdésre: casco. Ennek a biztosítási formának a célja, hogy fedezze a saját autónkban keletkező esetleges károkat. Több típusa van: a teljes körű casco - nevéből fakadóan - a leginkább praktikus megoldás. Nyilvánvalóan többe is kerül, mint speciális társai, azonban tényleg szinte minden kárt fedez. A gépjárművet és minden alkatrészét károsító villámcsapás, földcsuszamlás, hónyomás, jég stb. okozta elemi károkat. További fontos része, hogy fedezi a töréskárt is, azaz az autó vagy annak elemeiben baleseti erőhatás nyomán keletkezett sérüléseket, beleértve az idegen személy általi rongálást (üvegtörést is). Az autótolvajok ellen nehéz védekezni, ám ha megfelelően lezárt, és előírtak szerint működtetett biztonságtechnikai berendezés használata mellett tulajdonítják el a járművet, a casco azt a kárt is fedezi. Ugyanez a helyzet erőszakos rabláskor is. Tétovázni nincs idő, hiszen önhibánkon kívül bármikor történhet baj, így érdemes akár interneten vagy telefonon szerződést kötni. Az ügyfél választja ki, mikor kezdődik a kockázatvállalás, de ne felejtsük el: amint használt vagy új autó kerül birtokunkba, mindennemű kár a mi költségünk. Kivéve, ha rendelkezünk cascóval. A megfelelő kiválasztásában sokat segít a casco kalkulátor.

Bővebben...

Mi nem vagyunk TAXI vállalat, de ....

Sokak igénye az a fuvar, amikor Ön nem ülhetnek a volánhoz. Ennek az igénynek a kiszolgálására hozták létre a helyi, vagy távolsági taxikat. Mi is foglalkozunk személyautó bérléssel, de nálunk minimum egy napra kell kocsit bérelni. Inkább az utazni vágyókat, vagy az üzleti utakat tervezőket várjuk, sőt sofőrt is adunk ...

Bővebben...

A Lincoln limuzin bérlése jó választás lehet

A változatosság nem elhanyagolható szempont. Főleg akkor nem, ha valamilyen különleges alkalmat kell ünnepelünk. Érdemes olyan szolgáltatásokat igénybe venni, amelyek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik ezt az alkalmat. Ilyenkor fontolóra vehetünk egy Lincoln limuzin bérlését is. Nézzük meg, miben lehetne ez a segítségünkre!

Bővebben...

Sofőrszolgálat

A sofőrszolgálat akkor tehet jó szolgálatot, amikor egy nem tervezett vacsora, vagy ebéd után nem ülne volán elé, mert fogyasztott alkoholt. Az alkoholos befolyásoltság alatt való vezetés következményeit mindenki ismeri, de sajnos mégis előfordulnak ilyen esetek, melyeknek során nem csak a vezető és jogosítványa kerülhet veszélybe, hanem mások épsége is. Az olyan esetekben, amikor autóval indul útnak, de mégis fogyaszt alkoholt, viszont másnap használná autóját, így nem akarja a szórakozóhelynél hagyni a sofőrszolgálat segíthet.

Bővebben...